Mönstringen

Ja, åkte alltså ner till Kristianstad igår. Tur att man hade trevligt sällskap iaf! :D Kom dit, käkade lite och sen gjorde vi inskrvningsprov, det var lite klurigt men det gick rätt bra. Fick en 5:a fick jag reda på idag, det innebär att jag också fick befälspoäng och pliktuppföljning (eller va fan de nu hette) fick 6 på båda.
Sen gick cyklingen/uthålligheten bra, bättre än vad jag hade förväntat mig, våran grupp som bestod av ca. 9 st tjejer, enbart låg alla på nästan samma värde där. Vilket var kul, såklart :)
Psykologen sa inte så mkt, så jag antar att det gick ok där med så :p
...men på muskeltestet/lyftet gick de rätt dåligt
haha men det är inte så konstigt med tanke på att jag aldrig i hela mitt liv har lyft en skivstång..!
så nu är det bara att dra hem och trääna på det, och sen komma tillbaka i januari och göra ett lyft. Sen får jag klura på vilken utbildning som jag skulle vilka söka och sen, antagligen blir det inryck till juli/aug! :D

hejja mig! :D

mönstring

ps. någon som vill bli min privata coach för att lära mig lyfta en skivstång korrekt?! ds.

Dagens låt känner jag blir, nån med Volbeat :)

nattas födelsedagsfest + lite till

Igår hade natta sin 18-års fest :)
inte ofta alls man träffar den stumpan faktiskt!
men det var treevligt! 80-90-tals tema, typ hälften var utklädda.
själv hade ja vofflat håret, illrosa leggins med matchande rosa örhänge, svarta benvärmare och en vit t-shirt med lila KIZZ-tryck på som ja hade klippt av halsringen på så att den blev en stor halsöppning som ja hade lite snett över ena axeln.
bambi hade en röd/vid dradgkedje-tröja och matcade den perfekt med min vita/röda spice girls-keps
micke hade en blå t-shirt med trycket "de sägs att man kan ha kul utan alkohol, men varför chansa?" typ kke inte så mkt till temat, men kul iaf. han hade tänkt matcha med ett par illblå strumpbyxor o kortbraller, men dissade i sista stund.
andreas hade rosa jeans, en scarf knuten runt ena benet o spegel-pilotbrillor.
criffe var dansbandstrummis :P
nån tjej som ja inte minns va hon hette hade färglada kläder och smink och var verkligen 80-tal med en tofs mitt på huvudet o full med energi ;D
natta hade typ ett linne med bälte i mijan, leggins o randiga benvärmare typ :)
amanda var typ "raggar-brud" som johnny sa ;)
...hm, annarsa var väl folk inte så mkt mer utklädda tror ja?

men aa, som sagt alltid trevligt att träffa lite folk :)
de flesta kände ja igen, och det var en rätt lugn fest inte så mkt folk men de va rätt skönt :)
..haha o så varre nån brud som va asfull redan när vi kom, som fick för sig att hon skulle döda mig hahaha men de tyckte vi andra bara var mest roligt ;P

sen slaggade ja och andreas (han med de rosa byxorna) hos micke. vi va aströtta och drog aslåga skämt större delen av natten typ sånna som den om kamelena som är ute o flyger o den ena får en bulle i ögat, drog lite blondinskämt och liknande. insåg att vi nog tom hade träffats i västerås i somras, att vi hade flera gemensamt bekanta, pratade om div. kontrakt, försökte mäta brädden på johannissons säng som verkligen är enormt stor såpass stor att man tom om man ville mysa så skulle de inte gå, för sängen va så stor att man lixom blev tvugnen att rulla iväg o lägga sig på varsin kant, bara för att den var så jäääävla stor. vi jämförde storleken på de två täckena, utverderade ljuset från persiennerna, och han blev så röksugen av att ja hostade hela tiden att vi gick upp o satte oss i/på våra täcken på balkongen så han kunde röka i regnet ett par gånger.
aa, vi var sjuka som fan iaf haha

somnade tillslut och på förmiddagen sen bara slappade vi allihopa framför tv-en. kollade på "cable gay", "life of brian" och sen somnade både jag och micke till vad den nu hette, men iaf värsta knäppa men roliga parodin på starwars.
vi gick o köpte pizza med och kom på att vi ju faktiskt hade en timma till godo.
sen fick ja ta tag i mig själv och masa mig ivåg till jobbet.
de var så seeegt och ja kände mig omotiverad, de gick skit först. men sen gick de rätt hyfsat, och jag, ulrika och helle hade rätt kul ändå :)
...men anton. vilken tabbe. som fumlade så att han fixade bort min 12:e och sista utsick precis innan vi gick hem hm

aja, är hemma nu iaf. är massa trött. fick some bra musik av jolle förut o två låtar av angus, varav en var en som han hade gjort special till mig när jag fyllde :) massa snällt :D

just de, imorrn ska ja gå på hockey. lhc-hv i cloetta med elins pojkvän jesper, medans hon jobbar i kiosken. ska bli spännande ;O

färgat håret + ullared

I måndags gick jag upp kl.3 :O
..för jag och morsan skulle åka buss som gick 3.55 från grebo.. mot Ullared ;D
..har bara åkt bil dit förut, vilket betyder att man kan åka flera timmar senare, eftersom att man slipper massa stopp för o hämta upp folk och fika osv. ..men eftersom att de bara var ja o morsan som skulle åka den här gången blev de billigare med bussen en med bensinen för bara oss två. sen så skulle ju morsan jobba natt på tisdag med, så det var skönare för henne att "slappa" lite med.
Jag var riktigt trött, emn det blev en del shoppande ändå ;D
höhöhö, de känns lite småtöntigt att åka dit som en annan jävla kärring. men det är fan smart :) tex. köpte ja tre enkla/baslinnen, ett svart, ett vitt och ett grönt för 35kr/st. ja menar, hur smart är inte det?
+ att man köper på sig lite extra;
typ köpte två maskaror, för där får man den som ja använder för typ halva priset = smart, nagelack för 10spänn, hårspray, hårfärg och lite annat skit som man ändå behöver. lika bra att passa på och buffra när det är billigt, eftersom att man ändå "måste" köpa de hemma förr eller senare till de dubbl priset...!

I tisdags åkte jag in vid 11-tiden med morsan som skulle till jobbet, hon släppte av mig hos elin, där vi hjälptes åt att färga håret :) och sen fixade vi till lite käk med, pasta/kycklingwok + nachos :) gött

...och fina blev vi såklart ;D


alltså lite blonda slingor ovanpå, sen blandat med min vanliga, svart i "mellanhåret" och sen min vanliga (med lite rödare gamla rester i topparna) i underhåret :)

mefärg  mefärg  mefärg

elinfärg  elinfärg

oldsmobile

igår var jag med anna ragnar & co igen. long time no see. riktigt trevligt ;)

började me att ja ringde o beställde pizza till folket, sen kom jönsson o hämtade mig, vi plockade upp pizzorna i linghem o styrde kosan vidare mot skrukeby där vi för övrigt inte visste om de var i lyckebo eller rona men vi hittade anna, gustav och andy i garaget i lyckebo iaf. där smaskade de i sig sina pizzor, vi  drog ett par öl/cider och pillade på gustavs nyförvärv. en svart/grå oldsmobile :) minns inte riktigt va de va sen, men massa fler ord och siffror var det, jag och anna tänkte att vi kanske borde skriva upp de för att kunna veta va de va för biljävel igentligen.. men de sket vi i och nöjde oss med att de var nån från typ 60-talet iaf, vi försökte koppla in stereon från buicken men den passade inte riktigt o vi hade inte riktigt tid till det då, fixade efter mkt om och men så att alla lysen fungerade som de skulle. sedan bar det iväg :)
..och eftersom att vi inte hade nån stereo så plockade vi in en gammal "bergssprängare"/stereo/cd-spelare köpte batterier och sen öste vi på med raggarmusik  haha ^^

crusade lite runt i stan, alla var glada osv. braskens - runt-runt lite inne i stan. när vi sen körde hemmåt och nästan var framme vid lyckebo dog bilen hahaha så anna fick styra o vi andra skjuta på xD
haha men det gick ju det med :P

lämnade den i lyckebo och gick till rona där vi satt och småpratade i köket där även gustavs bror erik var med oss. alla var rätt trötta. anna och gustav gick o la sig och jönsson som har nån slags fettisch för deras kökssoffa gjorde sig redo för en natt där. han/vi tyckte att det var trevligare att stanna kvar o dricka öl o snacka skit inpå småtimmarna iställe för att hålla sig nykter och behöva åka hem bara, så vi stannade som sagt kvar.

öh, sjukt jävla otippad kväll vart det kan man säga HAAHAHA åh, vad det hade vart kul att se/höra anna& dem i morse xD hahaha hahahahaha och lite mer hahahahha...! ;D

men najs att umgås lite med de "gänget", de är så soft och ändå kul på någe vis.
aja, hahahah :P fy fan ^^hahah så kul men whatever haha typ är väldigt trött nu, vart inte mkt sova inatt alltså

skulle ha kunnat ta nåra bilder med mobilen kom jag på nu, men får göra det en annan dag helt enkelt.

på gång

mja, jag vet väl inte riktigt vad jag är på gång med. men jaa, i alla fall har jag läst ut boken "snabba cash" nu.
ganska omtalad bok faktiskt och rätt kul, inte särskillt svårläst eller heller
har läst lite aktivare i körkortsboken och kört runt lite mer stan med farsan. så snart är jag väl på gång att känna lusten att komma igång och bli aktiv på körkolan med (igen).
I måndags var jag och sprang (eller ja.. sprang o sprang..) Djurgårdsgatan upp och ner. Skulle fota för Linköpingsposten det var ett tag sen sist (bröllopet på ekenäs var senast har ja för mig i maj/juni någon gång). de behövde iaf en fotograf nu till ett slags minireportage med annonser om ett par företag längs med Djurgårdgatan. Känndes ändå rätt bra :) (Y)


Hm, var ute i skogarna kring grebo/föltorp/mormorsgruvan igår då med en jobbarkompis till morsan, hans son och ett par gubbar till. det var lite spännande faktiskt, har ju aldrig vart på nån riktig jakt sådär förut :P iof så gick det tyvärr inte så bra för sällskapet. På första passet hörde vi hunden och visste att det var djur strax intill oss. men de kom aldrig så att vi kunde se dem, på andra passet hann vi sitta i typ 5 min. sen hör vi ett skott från andra sidan skogen och hör i radion att en av snubbarna hade skjutit på en bock som visat på träff men sen försvunnit ändå. hörde att micke(sonen) att han då hade skjutit yttligare 4 skott mot den och att den visat på minst ett skott av hans med. Alla skulle samlas där och påbörja eftersök... oturligt nog hade den skuttat iväg på grannens mark, det var några danskar som jagade där, men de åkte hem precis så vi fick köra på där ändå...  vi ställde ut oss på pass, då vi såg sammanlagt ca. 30 hjortar medans några andra försökte hitta den (antagligen väldigt) skadade bocken med olika hundar. Tyvärr, efter flera timmars sökande var vi tvugna att ge upp.. Eftersom att alla hundarna var väldigt duktiga så får man väl istället anta att skyttarna var jävligt kassa istället, nej då men iaf så får man väl dra slutsatsen av att bocken inte var så skadad som de trodde ändå.
Men ja, lite spännade var det allt ;)

---------------

Var o körde runt i stan + tornby med farsan idag sen mötte ja elin och hennes vän martin(?) btw. ALLA heter Martin! :O
Ja o Elin gick o käkade på Subway, de va skitgott :D har inte käkat där på fan ett år typ :O fattar fan inte varför igentligen, de är ju svingott. du kan få mackan eneklt precis hur fan man vill och till rimligt pris, det går snabbt och enkelt.
sen tog vi en och en halv kaka och kaffe på det :) mums.
..sen gick elin till sitt jobb för hon börjar kl.16 och jag gick vidare till mitt där ja drack yttligare kaffe och läste i körkortsboken. men sen visade sig att proxytels servrar typ hade crashat. satt där till 17.30 och väntade på besked från Paul. Tillslut sa han att man fick gå hem för det fanns inget att göra. jag typ försökte fråga om det inte fans någon slags "säkerhet" eller nått för typ mig som förväntat sig att jobba idag och planerat efter det, men sen bara få åka hem igen. Om det utgick någon slags ersättning typ eller så. ...fick väl inget ordentligt svar riktigt + att det är så jävla svårt att som ensam ungdom veta vad/hur man ska säga/kräva osv... någon som har tips på vad ja borde göra i den situationen?

när jag kom ut var det mörkt och regnade... Hm kul. not


Så folks, vad händer i helgen?

moulin rouge/inflyttningsfest

var i björsäter på maskerad/inflyttningsfest hos madde&gustav :)
alltid trevlig att träffa gamla åtvids-vänner ;)
och så jäääävla porriga alla var! ;D
massa bilder finns på min bilddagbok ;)
 http://redheaddotcom.bilddagboken.se
kolla 11 okt.


mja, sen var jag och jobbade i söndags. usch, det gick skit.
och jag pallar verkligen inte att ha ett sånt jobb!
pallar inte sitta stilla på en stol o stirra på en skärm 4 timmar i sträck o låta glad&trevlig när jag upprepar samma sak om och om igen mot folk som jag vet inte vill höra heller :S


idag fotade jag lite för linköpingsposten höhöh det var ett tag sen det med :P
men det var typ lika virrigt som vanligt, först fick jag inte den info som jag skulle i tid, sen ett par samtal fram&tillbaka sen så gick jag djurgårdsgatan upp och ner hela förmiddagen. skulle ta ett par typ annonsbilder till nått typ minireportage om företagen som finns längs med djurgårdsgatan.
kom hem och var dåligt hungrig, men ja har plockat upp litegrann på rummet laddat in bilderna från i lördags. ska få in bilderna från idag med, hoppas de blev ok. sen ska jag försöka ta de lite lugnt, ska upp skittidigt imorrn.
HAHA ska med en jobbarjompis till morsan på jakt imorrn :P -han frågade och vad säger man då? men de ska fan bli spännande! ;D tar nog med kameran för jag känner mig inte redo för att skjuta nått alltså ;P

that´s all for now

maskerad igen -förberedleser

ja, ikväll ska jag på maskerad igen. denna gången med Moulin rouge-tema. höhöh ska bli spännande. verkligen inte varje dag som man går klädd sådär! ..funderar på att locka håret med.
ska väl ta some pictures sen, om nån är nyfiken på hur ja ser ut sen (och om jag vågar visa (A)xD)
Iaf har Madde&Gustav inflyttningsfest i Björs ikväll, ska bli kul att komma dit och se huset och träffa alla åtvidsfolk som man typ aaaaaldrig träffar :)

fast jävla damphår man har, som aldrig vill bli som man vill, eller så ärre perfekt! i 3 min.. gah =/

sen, vad har hänt mer?
jo, var inne på "rekryteringsmässa" hos arbetsförmedlingen i åtvid härromdagen.
det var fan mest allmänt pinsamt, det var verkligen.. ingenting!
det var inte äns värt att ta på sig rena kläder äns en gång :S
tog bussen som var inne typ 10-5 i, och åkte hem med -07 bussen igen :S
...de bjöd inte äns på kaffe! :O
man visste inte vem som var rekryterare, arbetssökande eller bara moraliskt stöd där.. folket var väl i övre medlelåldern med. kanske 7 pers?
de stog på en vanlig lapp, med vanlig text utan logga eller nått "Hotell Stallet" på en lapp på ett bord, men de var ingen där :S
och "åtvidabergs kommun" på en annan.. men man visste ju inte vem man skulle prata med där, eller om vad eller nått o ingen märkte att man stog där o sa ha äns hej eller nått.. de var creapy

Hööhöh pratade i telefon med Elin igår, haha vi var sjukt trötta och kom på bästa förslagen på massa tema-fester
typ disneyfigurer, sagoprinsessor, 50-tals/rockabilly... o så massa annat sjukt
typ "hej, jag är en använd kondom" xD
..o så kunde man ha en studentfest, där alla klädde sig som på studenten o hade studentmössorna på sig o alla "grejer" runt halsen o så gick man runt o kände sig sådär glad&fri igen! ;D
..eller då kunde man festa typ i stationsparken o va pundare/uteliggare och alla skulle ha med sig sovsäck, eller filt eller kartong. o så skulle alla sova över där haha ^^
på marken eller på parkbänkar x'D
ååh, sånna otroligt värda fester vi skulle kunna fixa! :D
..o alla skule gå runt o ha små grejer för sig, ha tics o prata om sin döda katt osv ;D

Horton <3

har precis kollat på en film på datorn, alltså det måste verkligen vara en av de allra gulligaste filmer som jag sett! :D
handlar om en elefant som hittat liv på typ ett dammkorn på en klöverblomma. Det är en hel stad där o ingen i djungeln tror honom osv.
Men aa, den var asgullig iaf haha måste ses alltså! :D
http://www.youtube.com/watch?v=N12QDWhtgqE&feature=related

HORTON hears a who


"In my world everyone's a pony and they all eat rainbows and poop butterflies" :')
 -massa kärlek till Katie, de gula ursööööÖöta lilla bollen <3

"we don't tell anyone, and if we do, we tell them not to tell anyone!!"

"how many times have I have to tell you that the jungle is no place to act like a wild animal!?"

..o så blirre värsta manga-grejen ett tag xD

hahaha och gamen som bryter på italienska eller nått xD

och den lilla musen, hans polare är så jävla cool :D

...och alla jävla apor HAHAHAA, typ i början när de ser hur många bananer en av dem kan pressa in i munnen osv xD

 

rutiner?

Mötte Katja igår då och drog ett par kaffe på Ygves. Det var väldans trevligt :D
..pratade minnen från den "gamla goda tiden" när vi gick i samma klass, typ ettan tvaån på gymnasiet haha, men det var kuligt :) och updaterade lite om vad folk gjorde nu för tiden och lite sådär..
måste ju ses fler gånger absolut, och "alla andra" med för den delen...!
..alla som man är så van att se varje dag typ... som jossan, anna, jennifer, ewe.... och ja kan ju inte räkna upp alla! ;O
mötte ju elin.f & lajnus för inte så länge sen iaf  :)
..men vi ska inte bli dåliga på det här hörrni!! :O

det blir nog bra (A)

----------------------------------

nu har ja jobbat lite till på de där telefonjobbet, har väl kommit in i de litegrann vid de här laget.. men de är inget för mig direkt. för de första så vill ja ha ett annat typ av jobb igentligen. ett jobb som inte innebär att man sitter still på en stol hela arbetspasset och som en robot drar samma information gång på gång, arbetspass efter arbetspass....
och den andra (och största) anledningen till att de inte passar mig är att jag verkligen är behov av lite rutiner nu. jag mår verkligen inge bra av att gå runt och inte äns veta/behöva bry mig om vad det är för veckodag. jag får mer och mer panik!
jag behöver känna att jag faktiskt har gjort något när jag går och lägger mig. jag vill ha nått som känns vettigt att gå upp till om morna (sure att man inte vill gå upp kl.5 varje morgon riktigt igentligen. men att sova till lunch eller tom. ännu senare om dagarna tar fan knäcken på mig). jag äter jävligt oregelbundet, vilket också är väldigt jobbigt och kan typ inte lägga mig och äns försöka sova före halv 3 om nätterna... de går bara inte....

usch, har massor som ja borde och faktiskt VILL ta tag i!
jag vill tex. gå ut nu när det är så fint och skönt ute och fotografera massa! ..men jag har typ ingen lust/energi till de alls :S
jag vill träna massor, behöver verkligen springa massor för att få upp konditonen till mönstingen. det är klart att det är jobbigt som fan i början, men jag vet ju att de känns mkt bättre efter ett tag. gaah, de gäller ju bara att komma igång så "lossnar" det! ..men det är ju just de, behöver bara komma igång och få lite rutin på det först..
..och varför skulle ja få öroninflammation förut för? ja som prec. hade kommit igång och fått lite rutin på att verkligen gå på f&s ett par ggr/vecka. fan, ja HADE ju verkligen börjat att komma igång med lite rutiner och koll på livet där!
jag vill söka jobb, och gå på intervjuer! ...men det går ju inte så länge jag inte har nåt riktigt cv att skicka in. det är inte det att det är så svårt igentligen.. bara de att det blev lite för mkt. har hållt på massa med de i skolan förut, fått massa information från arbetsförmedligen o på internet. det vart helt enkelt alldeles för mkt. så då hjälper det ju inte mkt alls igentligen att jag var och skrev in mig på arbetsförmedlingen, för utan mig själv så får ja ju ändå inga jobb PUCKO!?
..och så vill ja ju fixa kärkortet. herrejesus, de är ju inte särskillt svårt, bara man läser lite, segar igenom testen på datorn på körskolan ett par gånger och går och tar körlektioner regelbundet så ska ju vem som helst klara det. spec. eftersom attjag kört rätt mkt hemma också..! men även där gäller det ju att bara komma igång och få rutin på att göra det regelbundet. ..fan. började ju och tänkte köra stenhårt i sommras. tog två lektioner på raken men sen vart de ju en jävla massa strul i somras så jag tappade helt enkelt orken att börja om igen.

och nu vet jag inte riktigt var eller hur jag ska börja och komma igång med någonting alls igentligen...
jag kanske borde börja med att verkligen säga ifrån på telefonjobbet, ingen idé att harva där kanske när jag igentligen VET och KAN göra saker som är bättre för mig istället..?!


..och det är riktigt svårt att få ordning på allt hemma med, de går lixom inte riktigt slappna av och fokusera på något alls hemma. ..och på min frånvarande koncentration, så  är det ju 4 oroliga hundar i hallen som skäller åt ingenting i tid och otid och en valp som ska kissas och matas flera ggr/dag, två katter som ska ses till, och när man "ändå bara är hemma" kan man ju "lika gärna" gå ut med hundarna, tvätta, städa, diska m.m.
visst, det är fan inte särskilt jobbigt, (eller jo att hundarna skäller ger än magsår :s) det är helt okej att "hjälpa till" hemma, och alla blir ju gladare och mår bättre av att inte tvättkorgen svämmar över och att det inte är äckel-päckel och skit överallt. men, det är just det att det blir jobbigt på nått sätt för att man vet att man kan göra det, och att man borde, att det inte är svårt eller särskilt jobbigt, men på nått sätt så blir de bara fuck av det ändå. ..jag vet inte riktigt men.. på nått sätt så lixom maler de på i huvudet hela tiden. även att jag igentligen inte är tvingad att göra nått av de (oftast) så går ja och tänker på det HELA TIDEN. och även om ja kan åka in till stan och träna eller träffa polare eller bara gå upp tidigt hemma o bara sitta på mitt rum och satsta på att söka jobb o plugga till körkortet. så snurrar allt lixom bara omkring i huvudet hela jävla tiden endå. fan, ja fattar inte varför de bara inte går att fokusera lite :S

ja menar, vad är klockan nu lix? 03.23 jag blir galen på mig själv! :O

måndag

var alltså i vimmerby i lördags, i bambis lägenhet. det var maskerad som gällde, jag valde tillsut att vara hippie, hade fulaste svarta typ jazz-byxorna, en orange batik-t-shirt med rosa fransar på, en svart kort (öppen) samhetsväst, en bandana runt håret, ett svart plast-kul-halsband och självklart ett pece-märke runt halsen.
det var inte "värsta draget", vi var typ 8 pers. jag, en pirat, en rock/punkare, en doktor, en surfare, en terrorist, en playboy-kanin/snubbe, en typ byggubbe från skanska och sen vet ja inte riktigt:S

satt i lägenheten o körde ölspelet, med regler från kreta eller cypern eller va de nu va :S

sen gick vi hem till dotte och bytte om, satt i hennes kök o bara snackade lite, sen drog några till harrys vid halv 1 typ och jag och bambi delade en pizza och drog hem. de flesta var nog rätt sega/trötta ändå.

pendeln till linköping, köpte en kaffe o banan på pressbyron. hämtade ut de nya tågbiljetterna till mönstringen sen gick ja upp till proxytel o körde mitt tredje och sista provpass, yey, fixade 11 utskick ;D
..skulle snacka med Paul (chefen) sen, men han hade gått hem när ja slutade. tänkte ringa idag, men kom på de så sent. får ringa imorrn iställe.

imorrn ska jag också fika med Katja! :D ska bli kul, ja menar, när snackade vi sist?
idag har ja vart ute en sväng, så jävla mys utomhus ! :)
plockat ur diskmaskinen och nu ska ja dricka kaffe :)
..ska städa mitt rum sen med tänkte jag.

tjo

maskeradfunderingar + seg fredag

Farsan väckte mig i morse genom att storma in och blinka mad taklamporna, riktigt jävla störande...
men aja, drog in till stan.
Malmskogen, farsan skulle snacka med lite gamla arbetskamrater o ja vinkade åt andys bil som stog där :P
Elfa, irrade runt lite. köpte div. krymplslangar o silver/vävtejp.
Lingvallen, mötte björn, gav honom min fina gamla mp-3 som är skitslö och omgjort till usb-minne, typ ett litet kretskort med usb-kontakt inlindad i svart vävtejp. lämnade bilderna från när de spelade på l'orient för ett tag sen bättre sent än adrig. ...o bilderna är typ skitkassa o så har ja inget PS, så ingen chans att äns föröska bättra dem heller. skit samma, kanske fkan va nått kul o ha iaf.
Tannefors
, handlade mat. vi planerar riktig chili con carne tills ikväll. köpte spansk peppar, sån färsk snygg grej, vita bönor, blandfärs, vitlöksbröd och lite. hoppas att de kan bli gott :)
Malslätt, kollade på en gamal chrysler (stavning på de?) och farsan hämtade en låda med nått skit...
Hjulsbro, snackade med Bosse och hämtade Basso (en av valparna som ur kullen som vi hade nu i våras som vi har där på foder) ska vara hundvakt/träna Basso i helgen är det tänkt. inte jag då, utan farsan.

Hemma nu, ska nog sätta på mer kaffe :)
och så måste ja fundera, är fortfarande lite sjuk men är bjuden på maskerad imorrn i Vimmerby.
skulle vara kul, men de beror på hur ja mår imorrn och hoppas, HOPPAS att Elin kan/vill hänga med. Vore så himla mkt roligare att åka dit med nån man känner.
...annars, nån annan som är på?
och så kan ja inte bestämma mig för vad ja ska klä ut mig till...
.. hm, eftersom att ja ska på porr/moulin rouge-fest nästa helg så utesluter jag de denna helgen och om ett par veckor ska jag på 80-90-tals fest, så det går också bort nu.
så funderar på typ rockabilly eller hippie, möjligvis polis eller bonde?
nån som har nån åsikt?

RSS 2.0