time out

jag har sagt det nyligen och jag säger det igen:

-om jag bara överlever den här veckan med, så klarar jag allt.

men hur fan ska jag lyckas överleva det här?









svimmade nästan på genrepet idag. fan.
...vad kan man göra mer än att säga ifrån?
åt helvete. -men, skit samma.


ärligt, balen slutade att vara roligt ngn gång i slutet av februari/början på mars...


Den blomster tid nu kommer..

ja, den kom lite smått sygande för ett par veckor sedan, ni vet. när det var sådär underbart jävla gött ute!?

..o sen harre vart lite si och så med vädret&allt annat med för den delen...

men igår, då hade jag ställt in mig på att gå till peddan kl.11.00, gå till Bengt och lämna in ett halvtaskigt samhällsarbete och exemplariskt (mja, inte helt kanske) redovisa och berätta för honom om demokrati vs. diktatur, om olika politiska ismer, internationella relationer och om mänskliga rättigheter.
Jag hade bakat in allt i ett stort paket kan man säga och berättade typ det ja visste, i stora drag, jämförde med varandra på olika sätt och drog parareller till idag. det känndes rätt bra och ja, de tyckte bengt med
"-Ja, jag märker ju att du kan det här och att du vet vad du pratar om så.. jag sätter ett VG här och sen så rapporterar jag de. Låter det bra?"
Toppen tyckte jag, och nästan svävade ut där ifrån, nu kommer jag alltså att få VG i samhällskunskap A som Karin lovade mig för över ett år sedan om ja bara fixade mina rester.
När jag sedan svängde ut i korridoren hör jag att de spelar ngn typ technoversion av just, den blomstertid nu kommer.

Och det var verkligen så det känndes med, samhällen var avklarad och solen sken in genom fönstrena i korridoren.... ;D

bajs.


..o ja är såå jävla stressad.
försöker skirva mina jävla arbeten.. har typ börjat på tre st.. men jag kör fast, kan inte fortsätta och skriva ihop allt sen.
får bara massa osammanhängande punkter.

ovärt som fan, har tills i morgon:
ett till samhällen, + två saker att redovisa muntilgt
ett till arbetsmiljön, ska skriva en artikel om stress. passande
ett religonsarbete
ett multimediaprov, praktiskt minns inte ett skit + att ja sovit i den där jävla skitsalen alltför många ggr...
+ att jag ska opponera på en projektrapport på torsdag.

tills nästa vecka har jag
ett historiaarbete
och ev. ett religionsarbete, naturreligoner som jag började på för ett par veckor sedan, men körde fast där med


o så blir jag mer och mer orolig över om jag blivit lurad på min kläning eller inte.
shit. balen är nästa lördag!
måste ringa göran med bilen igen, se om han svarar idag.
måste fixa skor till studenten...
måste ringa nån Linda så fort som möjligt om jag skulle fotografera hennes bröllop åt linköpingsposten nu på lördag. ute på ekenäs slott, hur ska jag ta mig dit och hem? kul att vara ensam där ute och stå vid sidan av en hel dag utan att känna ngn. anna hade glömmt bort, så hon&skrukebyoutsiders+fillingegang ska på rallycross.
har iaf. ringt frissan och bokat tid för att att titta/prata om balfrisyren nu på fredag.
& så ska jag och marlene ses då med och köpa lite grejer. vi ska sätta eget vin till studentveckan + peace&love

..om jag bara klarar den här och nästa vecka. då fixar sig allt.
jävla.helvetes.skit.orkar.inte.

Extra extra

yepp, alltså i tisdags åkte typ alla mediatreor med lärare till Sthlm. Först på studebesök med profilen, vi på foto var på en bildbyrå, rätt intressant faktiskt :)

Sen fick vi fri tid och vi drog mest runt på stan, typ ingen som köpte ngt, men de var soft.

Sen samlades alla vid den vackra LHC-bussen för att åka till SVT och där satt vi och tvångslog så att man fick kramp i hela ansiktet i publiken vid inspeningen av sesongens sista program av Extra extra. Det var rätt kul ändå, lite småsegt emellanåt och varmt som fan .. öh, alla måste kolla nu ikväll, lördag 17 maj på kanal 3 kl.22.00 och spana efter oss i publiken! ;D

http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inner_pop.php?TvSkin=tv3_se&catID=Array&boolRadio=0&PKVideoID=13516

..och om ni tycker att vi asgarvar åt ngt som är tråkigt så har de antagligen barqa klippt in en publikbild....




Är sjukt trött och stressa hela dagarna nu, alltså, de finns så jävla mkt konstiga människor... CP! -som har blivit mitt & jennifers mest använda uttryck tror jag.
Alltså vi är typ bara TVÅ personer som fixar hela den här jävla balen för ca.350personer! Vi gör det på våran fritid, på tidiga mornar, på raster, på håltimmar, efter skolan, på helgerna... sitter i telefon, mailar, ringer, fyller i listor, sätter upp lappar, bokar, fixartillstånd.. mm.mm.. ja det är vi som gör hela jävla balen!
...och hur många är det som bryr sig om det?
..ärligt talat, jag blir sjukt ledsen när folk kommer och är arga och krånglar. för jag orkar verklige inte mer.....!
..jag vet att både mina och jennifers betyg den här sista terminen inte alls är som de borde/som vi vill... för vi hinner/kan inte tänka på oss själva. hej.

störtskön :)

.internet var segt.
jag var stressad, trött och sur.
klickade på en länk och kom till tv4 "talang"
kollade runt lite, och fastnade för denna härliga snubbe :)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.376624

hästrymmning

yes, i måndags kväll drog jag till anna i åserum, orkade inte sitta hemma.
när ja stog i deras kök senare och hällde upp en kopp kaffe säger jag:
-namän, va mysigt med hästar i träddgården!
anna och hennes morsa: -Öh, va?
-..fast va fan, ni brukar ju inte ha hästar där :S
sen rusar vi alla ut, jag fast besluten att fånga in de fem hästarna som rusade förbi, anna och katarina mest för att se va som föregick tror jag.

när vi kom ut hade de redan hunnit förbi och upp på deras ladugårdsplan, ner från vägen kommer en anfådd tjej springande och svär över att en av hästarna var ny och hade sprungit rakt genom deras staket hemma och dragit med de andra.

jag och anna hjälper henne och tar upp jakten, de har tydligen sprungit in i en annan stor hage som tillhör anna. medans hästägaren försvinner bort kommer hennes bror efter i bilen och ska hjälpa till, och så drar de bort längs med vägen genom hagen. jag och anna tänkte att vi skulle gå upp på en stor kulle i mitten av hagen för att titta och lyssna efter vildarna. vi hör inget och är väldigt anfådda så vi går ner till vägen igen och tänker bege oss hemmåt då brorsan i bilen kommer tillbaka och säger att syrran hade koll på hästarna nu..

han hinner bara försvinna runt krönet så hör jag och anna ljudet av hästar som galopperar i full fart och när vi vänder oss om ser vi fyra av dem komma bårtifrån vägen, samtidigt som vi pratar lugnande med dem så att de ska stanna tänker ja genomskjuta dem upp på kullen så att jag hamnar bakom dem så att de ej springer tillbaka igen.
..bara det att jag fick väldigt bråttom och springer samtidigt som jag ropar på anna att ringa adrian(brorsan med bilen) och även til gustav som var påväg dit så att de inte körde in och skrämde hästarna igen med sina bilar., och för att komma upp på kullen måste man förbi ett stort dike med och när man har bråttom hinner man inte kolla efter grästuvor att hoppa på så jag lyckas trampa ner i leran emellan och när foten kommer upp igen så är den helt bar, kvar i diket är min sko med strumpa. men det fanns ingen tid att förlora. strax då har vi/anna lugnat hästarna så att de bara lunkar lite längs vägen för att sedan stanna och beta gräs en bitt upp, då ropar jag åt anna att försöka hitta och ta min sko medans jag tar hästarna (eftersom att jag har mer hästvana än hon).

jag kommer lugnt fram till hästarna ungefär samtidigt som adrian och jag greppar två av dem och börjar lugnt gå bortåt vägen, efter mig kommer adrian och även anna som säger att hon inte kunde hitta min sko... när vi kommer tillbaka till annas ladugårsplan igen möter vi gustav och han tar över en häst. sen går vi tillsammans, jag med ena foten barfota och en häst i den andra, anna, gustav med en häst och adrian med två bortåt grusvägen mot hans stall. för att komma dit måste man gå en rätt lång (tyckte jag iaf) och slingrig grusväg, fast sista biten genade vi över ett kallt och blött fält. det var iof skönare än att gå på gruset. men det var så kallt att foten domnade. men men, det var en upplevelse så jag var pumpad med adrenalin så det var inte så farlig att gå där halvbarfota ändå :)



när vi släppt in hästarna i deras boxar ser vi syrran komma en bit bort på vägen med den sista häsen med, så genar vi helt över åkert pch kryper under lite staket så är vi tillbaka inne i hagen igen där vi går fram o ska leta efter min sko. först hittar vi den inte, sen tycker anna att de ser ut som att jag hade gått på ett visst ställe iaf och dör dyker gustav ner med handen och upp igen med min fd. sko i handen :) hahaha. den såg ut som en stor blöt lerklump, stackrs stackars mina små skor :(

..men men, klockan hade hunit bli mkt och vi skulle upp tidigt så det var bara att borsta/torka bort de värsta o sen försöka skölja av den under en gamal kran, ställa på tidningspapper och hoppas att den skulle bli nådelunda ren och torka.



och visst, gick upp vid fem typ på tisdagen, trädde i skosnörerna som jag hade tagit ur vid "rengörningen". de var rätt okej och hade nästan torkat. så blev det en bra dag av den dagen också :)

tid

jag saknar att röra vid dig,
mina fingertoppar kan fortfarande känna formen av dina öron, dina läppar, dina nyckelben, knölen/ärret på din kind...
jag saknar att vakna upp och se dig sova lugnt brevid mig i morgonljuset.
det känns så jävla sjukt att inte äns ha sett dig på så jävla länge.
vi sågs nästan varje dag under en två års period.
nu jag tror att det var ungefär 15 veckor sedan jag såg dig senast. så jävla sjukt.
Det är lite sorgligt, för de hade aldrig behövt sluta såhär,
lite synd, för det var varken ditt eller mitt fel. Det var bara alldeles för mycket runtomkring...


after work

ja, finns väl inte så mkt mer att tillägga än att kvällen var rätt galen ;D

Jag, Jennifer, David, Spille, Andy(ring) & Dennis    - ngra av Elevrådsstyrelsen/balkommittén
Vi skulle kolla hur de såg ut och fungerade när det var fullt uppdukat inne i Cloetta Centers foajé. Så vi skulle gå dit när de anordnade en "afer work" och så passade vi även på att boka ett bord för oss också, för det kunde vara trevligt.
Och ja, trevligt var de ;D

Andy&Dennis droppade av strax efter maten, medans vi andra stannade kvar och köpte varsin öl+jäger, sen började vi komma igång.

Jag & David buggade loss utanför toaletterna ^^.
Vi fick också en sån stark lust att dela på en vinare, så vi sprang mellan de tre olika barerna för att hitta en stor flaska vitt, det var gött :)
Vi hoppade på "tåget" och skrattandes dansade vi runt genom hela lokalen.
Det var samma band som spelade under kvällen som spelade när ja jobbade på konsert&kongress, så jag visste att de inte kunde bli mer än ett jävla drag^^
De var kul, vi hoppade och slängde runt som fan framför scénen haha.
Jag mådde inte så bra och var lite ledsen i ögat, så David satt med mig i gräset utanför och sjöng vaggvisor för mig :D
O så ville vi dra vidare ut på krogen tydligen. Jönsson&Gustav kom förbi och hämtade upp oss i pickisen.
Vid ett tillfälle var bildörren öppen och jag tänkte väl inte riktigt på det, utan lutade mig bakåt och föll ut ur bilen rakt ner på trottoaren =S ..så idag har jag ingen rygg kvar.
Mötte Henke, Andy(eriksson), Per, Khålin & säkert många fler utanför 55:an. Det var rätt schysst. Fast jag grät och skrattade om vartannat och samtidigt ;O
Ringde tydligen till Anna och skällde massa på henne, stackars vad hon tvingas stå ut med.
När vi skulle åka hem mötte vi värsta cp-bruden som sa att hon skulle slå ner mig om hon bara vart lite fullare.
Lägg dig inte i ngt som du inte har att göra med för helvete.

Satt i Andys knä hela vägen till Skrukerby där vi släppte av Gustav, Erik och Andy.
Blev tvingad att sitta i en annan killes knä med på vägen hem till honom. Tror att han hette micke och han bodde typ i örtomta.
Jag misstog ett rådjur för en kanin. Hahah, och jag ska ha klarat jaktteorin xD
Lovade att David skulle få slagga hos mig så slapp vi irra runt i Sturefors också. Det var trevligt med sällskap och jävligt gött att bara ligga på sängen och snacka lyssnades på bästa winnerbäck. Dock mådde jag inte alltför bra i morse, men sånt är livet.


Hade mitt 4GB usb-minne i väskan igår, eftersom att jag tagit med bilder till skolan, bara de att jag tappade ut den. Smidigt, allt som var på den har ja ju på datorn här hemma. Men jag behöver ju själva minnet. FAN. Blir till att reka runt cloetta imorrn efter balträningen kanske....

gräsklippning

ja, idag var ja hemma igen har typ vart sjuk både idag och igår. och kännde inte för historia redovisning vi får ju faktiskt välja bort de två sämsta resultaten, så då väljer jag bort de här eftersom att ja antagligen får ig om ja inte redovisar i tid.
o sen multimedia o nästan tre timmar, i den där förbannade skitsalen, de insåg ja på en gång inte skulle funka när ja mådde såhär.

...resulterade iaf i att jag var hemma och vilade iställe välbehövligt och så klippte jag gräset i bikini i solen precis som jag brukar på sommarloven. det känndes gött!
jag tycker att det är asskönt att gå runt nån timma och klippa gräset runt gården i lugn och ro. man är ensam, går runt i bikiniöverdel, trosor och gummistövlar. och självklart med de gula/oranga hörselkåporna. man går i den takt man vill och varken hör eller ser eller behöver ta hänsyn till någon annan. man kan bara strosa runt där, samla på sig en jämn bränna och tänka i lung och ro ^^


musik med levande ljus i tomhet.

ja, det är en sån natt inatt.

fy fan. kan allt bara sluta snurra tack?

och du, för helvete! -prata med mig!?

gött att skriva lite med jossan över msn, hehe fan va roliga hon/vi är :) det var välbehövligt med lite ventilering, uppdatering och konstigheter ^^ -känns lite bättre

annars har ja lyssnat på lite gamla Good Charlott-dängor nu precis, har inte lyssnat på dem se i ettan typ. sjukt.

iaf.
-the river
-emotionless

härliga låtar




annars är de ändå alexisonfire - no transitory som spelas på repeat vart jag än är
den är så sjukt jävla bra!!!

bullar

fan, ja är assugen på att baka bullar!!!
..men igentligen har ja inte tid, så ja får vänta..




här är iaf ngra bilder från när ja bakade bullar i somras ^^


bullarbullarbullar

bullarbullarbullar

hundvalpar!

när ja åkte hemmifrån i morse hade vi tre hundrar hemma, nu har vi nio stycken ^^

Ada hade klämt ur sig fyra små korvar innan jag kom hem  och yttligare två stycken med min närvaro :)
Duktig tjej! tre tikar och tre hanar blev det!
Ngn som är sugen på en FlatCoated Retriver ?
Bara att höra av sig isf!

bilder kmr, jag loooovar ;D

klarade teorin!

..ja inte till körkortet alltså, det är nästa steg.
teorin för jägarexamen! :D -grattis till mig och kristoffer, we worked as a team as you could say ;P

jaktteorin avklarad
kass bild som fan, men de spelar ingen roll, räcker som bevis :)


..ska börja skjuta om två veckor, det är inte lika ansträngande. så nu blir det att satsa på skolan och körkortet istället! :D
...och all annan stress... =/

valborg osv.

onsdag:
yepp, emil patrikssons inflyttning/20års fest. lite svårt att hitta först men det gick. det var rätt trevligt :)

du har inte äns försökt att prata med mig,
så i sånna fall får du tro vad fan du vill.
ja har fan inte gjort ngt fel. men om du så vill,
så skiter jag  i vilket.


torsdag:
donken till frukost och criuse med sanna&emil på två snygga cyklar ;) med emils rosa flip-flop som han fått i present för att vi tkr att han är en sån toffel hehe. ja lånade dem, för ja hade värsta jävla skavsårs-blåsorna.

anna&emil(svensson) kom och hämtade mig, tonfisksallad i fillinge och sen drog vi till linghem för att fira en annan 20-åring. det var kul :)  ja lånade andys bil&så hehe.

fredag:
fick sjuts hem, solade för det var gött väder, drog in till stan en liten sväng och sen åkte ja, gustav&jönsson till anna, hämtade rickard på vägen, fan va länge sen man var förbi arnebo
på vägen såg vi en del harar, en älg, en grävling och kanske ett rådjur&ett vildsvin. (?)

annas päron hade redan lagt sig, så vi hamnade hos hennes granne som hade en fin cadilac :) satt där och drack öl, sen han tröttheten ifatt mig och hungern och fet halsbränna till på köpet. sorry om jag inte var så trevlig framåt slutet


supit 4 dagar i rad nu :S inge bra, jöns vill till nrkpg ikväll. men ja tror inte att så många andra är pigga på att henka.
själv behöver ja städa och plugga igentligen...

RSS 2.0