skåne + danmark

tänkte att ja skulle skriva lite om att arbetsförmedlingen är serriöst efterblivna, mitt jobb och mitt och ulrikas projekt, men de hinns inte. Jag ska åka med min underbara familj till skåne och hälsa på lite släkt och sen över till Danmark en sväng. ..åker tydligen inte hem förns på lördag, fick ja reda på för en kvart sen (?)
bra att man kan planera när man planerar och att man PRATAR i en familj.



annars är jag på jävligt fåligt humör (som jag alltid speciellt blir på när vi ska göra saker "tillsammans hela familjen". Det får mig att bli helt jävla spyfärdig.). jag är på allmänt dåligt humör med uppepå det, har vart det ett par dagar nu. sådär så ja vill önska hela världen åt helvete osv.


hm, hej

måste sluta skriva sånna förbannat långa inlägg :O

..höll nästan på att skriva att det här var en av de sjukaste/galnaste helgerna på länge. men sen kom jag på att inget förvånar mig längre. jag verkar faktiskt kunna lyckas med de mesta tror jag. ..så det är bara att inse, att såhär ser mitt liv ut.. iaf nu.. ett tag. på både gott&ont.

fast det är väl bara att passa på njuta av alla galenskaper som livet som ung har att bjuda på. dock ska man inte låta det gå till överdrift!! vilket det nog kke blir ibland.. men sånt händer ju alla. fast den här helgen var sådär lagom osamanhängade, knäpp och spontan. trots det var jag inte särskillt onykter och framför allt inga minnesluckor . Det var en utekväll med båda fötterna sådär lagom stadigt och med förståndet på jorden fast samtidigt så att man kunde ta livet sådär lagom galet och spontant :)
jag vet att jag är jävligt kass på att uttrycka mig, men whatever.

En kväll som från början var ämnad för mig och min gode vän jolle, ganska lugnt sittandes på nån lagom stirrig och halvdunkel bar med ett par kalla öl där vi tänkt bara chilla och känna ölens avslapnande inverkan sittandes och bara slösnacka om mest allt och ingenting.
Insåg att mina kära girlies, mina åtvidsbruttor skulle in och komma ut verkligheten lite för ett par timmar utan onödiga tankar och för lite ogenerat dansande. De skulle ta samma buss som mig in till stan, så ja hängde med dem och vi hade sådär lagom kul som bara ett par gamla tjejkompisar kan ha när majoriteten av dem börjar bli lite sådär på lyset (de alltså som hade börjat o körde på rät ordentligt redan i bussen), alla med tankar om hur kul och skönt det är att komma ut ibland, bara träffa/se andra människor och lägga undan alla envisa tankar för en stund för vi är ju trots allt unga och med hela världen framför våra fötter. Redo att ge oss vad vi än vill, bara man vet vad man vill..!
..Iaf, jag, annna, hanna & marlene slog oss ner i parkeringshuset detektiven, där jag och marlene "förfestat" en annan gång. Lite töntigt/fånigt känns det väl allt att licksom "hänga" i ett parkeringshus. Men när man väl slagit sig ner, satt på skön musik från nån mobil och skrattar och pratar om allt och inget med sina jämlikar. Så känns det inte mer än rätt! ..också med tanke på kylan utomhus, den tacksamma värmen i trapphuset, ensamheten ändå, -att det bara är vi som var där och kunde göra precis vad vi kännde för och med tanke på att klockan inte äns slagit 9 på kvällen än, kunde man knappast hitta något mer passande ;)
Efter ca. en timma dök thésan upp, hon hade vart på hockey. Jag hade tänkt att jag skulle hänga lite med brudarna ett tag, eftersom att klockan var så lite, för att slappna av och bli lite sådär lagom girlpower-gammal-vänskap-gemesamt-pepp tills de började bli lite "lagom" dragna och/eller tills jolle hörde av sig för att han var påväg neråt.
Strax efter att thésan kommit beslutade vi oss för att hänga in våra jackor på 55an, ta ett par öl där och sen dra till platens innan klockan blev 11, vi skulle lämna jackorna i 55ans guarderob och på så sätt slippa betala för en guarderob till och dra förbi där och hämta jackorna innan vi gick till bussen igen på kvällen. och alla vet ju att det är gratis inträde på platens före 11 såå...
Vi hittade två tjejer o två killar (varav alla utom den ena tjejen som skulle fylla 24 vid midnatt, var från örebro/kumla) vid ett bord på 55an, eftersom att de såg trevliga ut och det var rätt ont om sittplatser ananrs så slog vi oss ner där och pratade lite med dem. En av snubbarna var lite väl på lyset och skulle berätta en historia om två tyskar på nått tåg... en var barager o hette typ wheeit och den andre var advokat o hette typ brauuwn. eller nått, men han var så full/seg att ingen orkade lyssna riktigt.. så han försökte dra den om och om igen..haha stackars människa :P

..De följde med till platens och vi hängde lite med dem och några dansade, jag la ner mitt pass i annas handväska så att jag skulle slippa gå runt och hålla i det, sen funderade jag över vart fasen jolle höll hus. Mötte en annan hanna inne på platens, hon skrattade och sa att hon hade mött honom utanför nyligen, då blev sanna lite besviken. men strax efter det sprang hon på en väldigt ångerfull jolle + en micke som höll med om att jolle faktiskt hade tänkt att ringa, men att han är som jag själv, haha alldeles för tankspidd. :P ..så jag förlät honom ^^
de ville dra till plaza, jag täntke hänga med just för att vi precis hittat varandra och för att mina tjejkompisar vid detta laget var försvunna. men i och med det så kunde ja ju inte heller komma in på plaza, eftersom att anna hade mitt legg/pass... fick därför ensam gå tillbaka till platens, där jag mötte en ensam th'esan, som inte heller visste var de andra höll hus. Medans hon gick och kissade så kom de en kille me den hink öl och slog sig ner brevid en liten ensam sanna på en soffa. han väntade på sina vänner och jag förklarade att jag just blivit av med alla mina i princip. Han var en kul prick o vi snackade om norrland, att åka skoter osv. ungefär i samma veva som thesan kom tillbaka dök även killens kompisar upp, som även de slog sig ner vid oss, och sen satt vi där ett bra tag och snackade med dem, de fick även med oss upp på lite "fuldans" som de kallade det. Sen insåg vi att klockan var mkt, begav oss mot 55an för att hämta våra jackor. och gissa vilka som stog där utanför då, om inte de borttappade fnissande flickorna?


Jag hade tidigare i parkeringshuset blivit ombedd av anna (och med de andras medghåll) att "ställa upp för laget" haha. det innnebar att de tyckte att ja skulle hitta ett ragg på krogen, som ja skulle dra hem till och ligga med, bara så att allihopa kunde få slagga i stan och slippa ta halv 2 bussen hem. Ett mkt dåligt förslag tyckte jag. dels för att det var väldans slampigt och hur fan skule man kunna övertala en kille att man skulle få ta med sina 3-4 tjejkompisar också bara för att de ville sova över i stan men att de hade mens...? haha -åh, vilka vänner jag har xD
..men som denne gode vän jag är, så är det klart att jag gjorde mitt bästa(hahah kan vi ju låtas), trots att de var betydligt fullare än mig (eller det kke var därför det blev som det blev sen? haha jag vet inte :P)
Fast tyvärr räckte inte mina hjältedådiga instatser(?) till som det var önskat haha.. jaa, eller vems önskan det nu var, min eller mest deras? xD


kvällens bästat:
"-alltså, sanna. du är nog fan den ända vettiga tjejen som ja känner. alla andra brudar är ju totalt dumma i huvudet! (..kort tystnad.) -...eh, ja ni är också rätt okej, öhh.. såklart.. eehhehe ..!? osäkert leende "

 "--du föresten, jag har hiv. bara så att du vet..."
hohohoho så jävla knäpp människa (Y)

annars så äger jag&jolle alt&alla kan man lugnt säga. för vi är coolast och bäst ^^    HÖÖHHHÖH
..och så får vi ta den där lugna ölen en annan dag.. och överlämnandet att mitt usb :P

...sen så va ja o jobbade idag, gick hyfsat. bara tre pass kvar nu! :) ulrika mådde inge bra och gick hem efter halva tiden. ja satt brevid roberth och adam och han satt och nynnade och typ sjöng för sig själv mellan samtalgen. vi var nog lite småtrötta och skojjade lite i slutet om nåra vi hade ringt till. så stämmningen var lite lättare på nått sätt idag kändes de som. sen när gick ja mot bussen med fia, som var jättetrevlig och pratade på om div. konstigheter som man stöter på där. ..sen gick ja in och väntade på bussen för att de var så satans kallt ute, och vem upptäcker jag inte då, sittandes på den typ ena bänken med ledig plats brevid väntandes på sitt försenade tåg? jo, min gamla elevrsåds-flum-media-vän Axel :P det var lite kul och stöta på honom sådär och småprata lite om livet efter media och om lumpen. han har "bara" 12 dagar kvar sen var han fri&slapp som aldrig förr igen sa han hehe



annars så äger jag&jolle allt&alla kan man lugnt säga. för vi är coolast och bäst ^^    HÖÖHHHÖH
..och så får vi ta den där lugna ölen en annan dag.. och överlämnandet att mitt usb :P

jönsson 20 år

hade tänkt skrvia det här i förra inlägget, men isåg att det blev förjävla långt. som vanligt bjuds det på en "fyllehistoria", jag vet att jag är skitdålig på att skriva såhär och att typ ingen orkar läsa dessa klumpar av massa text bara.. men som vanligt så tycker jag att vi hade asroligt .... och ja, förstår helt om ingen fattar nått, för dels är det dåligt skrivet som sagt och dels är de ju nästan alltid bara kul för de som varit närvarande. men håll till godo:

I alla fall, jönsson fylde ju 20 i fredags med och vi var bjudna till hans uppdukade garage i Fillinge :)
Anna&Jessica kom och hämta mig, sen åkte vi och gjorde oss i ordning i Rona(Skrukeby utanför Linghem, hos gustav och erik). Sen när alla var klara och även killarna som bodde där + andy + sebbe hade kommit dit så satte vi oss i old'sen och påbörjade våran färd. Andy hämtade upp David och Emelie och jöns present (tror jag).
började med pisspaus när vi kom dit, sen hälsade vi på födelsedagsbarnet som var jätteglad:), micke och lite förvånade lisa, sen kom också clara dit och lite fler folk som ja inte vet alls.....
jönsson blev asglad över sin present, en dragster som grabbarna hade byggt till honom, med växlar, störtbåge typ  o hela skiten! :D asfrän. de testade den sen i garaget efter att vi ätit chili con carne, heheh de börnade så alla blev assmutsiga och hela garaget blev helt rökfyllt! alltså, jag menar verkligen TOTALT rökfyllt! haha de va kul tror jag. jag var inne ett par gånger o hälsade på hans syrras häsar osv. hahha fan, ja hade hö överallt sen hahahahah så galet :P
..hm.. ja, kan erkänna att jag inte minns hela kvällen faktiskt... öh, så en del missförstånd kan ju ha uppstått, haha men inget allvarligt mot nån får vi hoppas. Åkte även hem i old'sen, vi körde tydligen värsta omvägarna, haha typ in genom bankekind, över ringstorp o runt en del tror jag.. sen skulle vi över nått ställe, där de stog vägarbetsskyltar, tror att sebbe körde på en eller så blev han bara förbannad över att de stog där. i vilket fall så klev han ur bilen o slängde upp den ena konen/skylten på taket på bilen haha och fortsatte, vid något tillfälle sa han att han trodde att vi tappat ljuddämparen så skulle han vända eller nått.. men då dog bilen. antaligen batteriet som spökade. så alla fick gå ur bilen (kan tillägga att nästan alla sov då och klockan var halv 5 på mogonen då med...haha) iaf fick vi gå ur och sen gå långt som fan för att komma tillbaka till Rona. där gick anna och andy och la sig medans ja och david satt i köket, drack mer öl och pratade massa strunt. de andra grabbarna hämtade en annan bil och åkte för att starta o köra hem oldisen. när alla sen vaknade stog bilden som den skulle och konen/skylten stog kvar på taket hahaha.
vi slökollade lite på tv en stund, sen tog hungern över och vi drog till tallboda och käkade, det satt fint! :D
..och vi var nog  förjävla snygga, jag typ tappade hö runtomkring mig, hade kjol med trasiga/maskiga strumpbyxor, allas kläder och skor var allmänt smutsiga med ;D
sen åkte anna till nån släktträff typ och vi andra drog ut till fillinge, till jöns&emil. de hade provkört dragstern men nått var fel, så de svetsades, pillades och funderades ett bra tag och det var fan svinkallt. sen kom anna och håkan över och det blev provkörning med pannlampa xD

jaha?

alltså, när man inte gär så mkt om dagarna sådär.. är det faktiskt mkt svårare än vad man kan tro att hitta på rubriker till sina inlägg.
..och skriva intressanta/roliga inlägg. men jag ger det inte äns ett försök att försöka få min blogg intressant/rolig/känslomässig. därför att
jag gör inget spec. om dagarna och eftersom att jag inte gör så mkt intressant om dagarna som jag kan skriva om, så tappar man också mycket av orken till att göra "andra" saker när man har all tid i världen -det blir en enda ond spriral. som jag läste nån stans, nått citat typ: det är svårt att njuta av sysslolöshet om man inte har mycket att göra. fast ändå på ett sätt, är det jävligt skönt såklart ;D
jag har inget specialintresse eller något speciellt som jag brinner för eller så som vore kul att skriva om.
jag kan inte skriva om vad jag går och funderar på direkt om dagarna heller,  dels för att ja inte har en blekaste jävla aning om vilka som läser. och sen har jag också skitsvårt att formulera mig, och framförallt beror det nog mest på att jag själv inte riktigt vet vad jag känner och tänker om känslomässiga saker osv.
om jag har suttit och tänkt på nått annorlunde och lite intressant, udda skit. som skulle vara kul att spinna vidare på och skriva om, så glömmer jag bort de på en gång.

så därför har nog min blogg blivit lite mer som någon slags dag/veckorapport av något slag. där jag skirver i stora drag vad jag har gjort/varti med om. med vilka/vart/hur o vad som hänt. om det har vart extra galet så brukar jag försöka förklara, men oftast så orkar jag inte/det är mest bara kul för mig egen del ändå :p
..kanske mest för en del polare, som man träffar väldigt sällan och också för min egen del, så att jag kan gå tillbaka och se när jag gjorde vad och för att se att jag faktiskt har gjort NÅGOT i mitt liv.
öh, nu vart det jävligt jobbigt här känner jag och jag vet inte riktigt hur jag ska skriva :S
men aaa, skit samma.

-----------------------------------------

fotade lite för Linköpingsposten förra veckan, på torsdagen OCH på fredagen.. de var lika jävla virriga och kanske lite extra tetydliga denna gången tror jag?
var på arbetsförmedlingen i stan' i måndags. kännde igen tre st... hm, hur kmr de sig att det är så många som jag känner som är arbetslösa över huvu' taget? innan jag gick till arbetsförmedlingen var jag hos elin en sväng, vi prata töjningar i öronen för hon har lite smått börjat töja ett hål :) ..och jag fick en förtidig julklapp av henne, en ny plastplug, svart med två röda körsbär, lika dan som ja hade när hålet var 12mm. jättefin! :D taack taack!!!!! :) och vi har beslutat oss för att slipa våra skrillor och sen börja åka skriskor snart YEY! , de ska bli spännande! :) ..o just de föresten, hon är ju också så gott som arbetslös..!?
...sen skulle jag ha jobbat också, men hade massa ont i magen. så jag åkte hem efter det istället.
hemma började ja städa mitt rum, ordentligt, gick egenom mina skrivbordslådor, det var fan mkt enklare än vad jag hade trott :O ...dock har jag en hel del skit ovanpå skrivbordet nu istället.. men jag kommer väl dit snart med. sen började jag lägga in alla mina cd-skivor på datorn. det är ju kul att HA själva skivorna, iaf vissa känns ju väldigt speciellt att ha på original CD (och sen är det ju bra med att ha cd-skivor i bilen.. hm, när man har körkort (A)). Men annars spelar jag ju all musik från datorn, så tänkte att det igentligen är lika bra att slänga in allt man har på ett och samma ställe, så kan man rensa där sen lite om man känner för det.
sen idag då, tisdag. fortsatte jag med musiken och nu har jag även kommit mig för att släpa upp en hel del av farsans skivor. fyllde upp en hel back med "klassiker" typ höhöhö. det kommer nog ta sin lilla tid, får ta de lite pö om pö som man säger...
jag var också inne i åtvid och gymmade (hahhaha jag känner mig lika fånig att skriva de som att säga de som jag känner mig när ja är där ;O) med robin&pierre. det var tredje gången i mitt liv för mig! ..och som jag precis skrev så känner jag mig asfånig, töntig, missanpassad osv. när jag är där.. men jaa, det kommer jag väl att komma över så småning om.... usch, vill inte sluta med att jag ser ut som värsta biffen, som grabbsen skämtar om. hallå, jag vill verkligen inte se ut som nån bodybuilder-brud..:O ..fast den risken är nog igentligen ganska liten hahaha men ja känner mig jättefånig osv. i allafall. hoppas att det ger nått ändå, fast de känns som om jag försöker ta i och de säger att jag gör rätt, så känns de helt jävla fel ändå.. men jaa ja!

inget intressant igentligen

kände att ja behöve uppdatera lite här

nu har ja bestämt att ja ska jobba tre kvällar/vecka på de där-telefonjobbet-där-ja-inforemerar-om-en-premepension-fond-förvaltnings-tjänst november ut.
därimellan ska ja försöka att inte tappa greppet totalt (som jag hittils har gjort rätt bra...) ja ska försöka att få en lite bättre dygnsrytm, gå  på ett par möten med arbetsförmedlingen, städa mitt rum ordentligt, om vi har tur kanske jag kan få in lite mer rutiner ang. tränadet och körkortet med. ..men det är än så länge bara spekulationer. sen i dec. ska ja bara ta de lugnt :) (självklart ska ja jobba vidare med allt de där som ja borde göra.. OCH VILL!?) och så tänkte jag göra riktigt julmys hemma, pynta, bränna bättre julskivor och baka och laga mat.
så ser planen ut iaf.
igentligen har ja tröttnat på hela jul-grejen. men det är rätt mysigt o höra den där förbannade julmusiken överallt ändå :) och allt glitter och allt mys-pys som traditionen försöker förmedla överallt. men det känns aldrig sådär glatt och myspys hemma ändå, de är mest jobbigt att alla i familjen(+släkten) är lediga och hemma på ett och samma ställe. det blir bara för mkt för att man ska orka. usch usch.  o så måste man önska sig massa jävla skit.. vafan, om jag vill ha nått så köper ja de själv o om ja inte köper de så beror de antagligen på att det är onödigt eller alldeles, alldeles för dyrt/omöjligt. så lägg ner hela skiten där tack? kan man inte bara stoppa vid lite glitter, dämpad belysning, och med en pepparkaks och glöggdoft liggandes runt än? tack.

hm, ja annars läste ja nyligen ut boken "tackar som frågar" av jennie d'ilemans, den var rätt bra, och rätt sjuk. satt tex. på bussen när och läste i slutet av boken och fick kämpa för att inte garva rakt ut. men sen.. va fan hände med slutet? ...blev lite besviken.. för det var lixom inget slut. iof så handlar den som ett par människors liv och de dog ju inte direkt så de kunde ju inte bara sluta tvärt.. men hallå, nått slags slut hade ja velat ha ändå..!?

nån som har boken "en shoppaholik får en syster" för den vill jag och elin väldigt gärna låna isf!?

Såg på "Linas kvällsbok", på canal+ nyss, innan jag satte mig här typ. haha läste boken nån gång i högstadiet och såg som sagt filmen nu. hahah lite smårolog och söt på ngt sätt ^^

På fredag ärre 20-års fest för jönsson, minsann!



..och sen har jag tänkt lite på en annan sak med. hmm, fast det är bara Elin&Anna som vet vad det är ;O

hit me

kollade på mamma mia nyss, faktiskt... så tycker jag att det var.. hm, rätt kass...?!

och sen så upprepar jag från förra blogginlägget
"hit me hard, någon! och ge mig känsla av lite verklighet..!?
(annars skulle en redig fylla sitta fint ett tag med, fast jag tro ändå att de skulle vara bättre med verklgheten såå.. bring it on!)"
hm, typ

...annars väldigt trevligt faktiskt att anna-banana-ragnieee ringde mig igår, mötte upp henne i stan, hon ville ha smakråd när hon skulle kolla på tapeter, ville ha nån annan att bolla med än gustav och håkan. vi hade rätt kul, men tröttnade rätt snabbt haha o drog en fika på maxi iställe :)
sen åkte jag och jobbbade, men efter det tog ja pedeln till Linghem där anna&gustav hämtade mig. sen kollade vi på nån dålig skräckis och vi var rätt oserriösa. sov på soffan, fick sällskap ac katten Maja vid 4-tiden av ett välbekant smaskande/krasande ljud. -Jajjemän, Maja är en riktig jägare hon med ;) efter måltiden hoppade hon upp hos mig och sen sov vi mer eller mindra sött tsm  tills anna kom upp och frågade om jag ville dela dusch med henne. Och vem vill inte dela dusch med en sexig blondi lixom ? ;)
Tog varsin billys/gorbys och jag + kaffe till frukost, sen for vi för att kolla efter maskeradkläder åt anna. tanten på Guns' var en nån slags klimakteriekossa helt utan humor och utan vettiga kläder i nån passande size, tänkte iställe kolla i leksaksaffärer, men allt var ju jätte-extrem-smått där iställe. vi hittade ut till åndestadstallet, fick låna gps:en av gustav, (för vi hittar verkligen inte i norrköping) irrade runt där ett tag, vi hatat nrkp för övrigt. efter mkt underliga vändningar hittade vi maskeradbutiken, men den öppnade inte förrs vid fem, så vi gick och åt/fikade iställe. återvände sedan, men det fanns inget vettigt. seeeen skjutsade hon mig hem. men riktigt trevligt hade vi faktiskt! ...det var verkligen evigheter sen vi sågs sådär



men aa, slå mig nån snälla!? ...och skicka gärna musik till mig, och hjälp till att supa ner mig imorrn! OKEJ?!
Loke - vackra människors sång
Fast det regnat fjorton dagar och du slutat tro på sol. 
Fast himlen och din hud har samma färg.
Och du slutat ens försöka verka klyftig, kul och cool                                          
och november har fryst fast i ben och märg.

Fast mascaran börjat rinna och ditt hår är torrt och tunt
och du talar utav rädsla att va tyst. 
Och du hört dig själv och insett att du bara pratar strunt 
och egentligen bara vill bli kysst. 


don't know

nää, usch jag vet verkligen inte va ja ska säga rikgit.
elin o ja hade sjukt roligt igår kväll/natt i vilket fall xD

men jag känner att allt snurrar allt snabbare&snabbare. vill veta/känna att det är skillnad på söndag, måndag och fredag, just nu vet jag knappt vad det är för månad äns. fy fan. jag blir helt jävla GAAAAALEN! :O

mmm och tack arbetsförmedligen med, känns jävligt peppande. fick kallelse till gruppmöte för ungdomar nu i måndags. kom dit i tid, blev sen inkallad 10 min för sent. och ensam. inge jävla grupp där inte. berättade lite kort att de gått bra på mönstringen o att jag nu är helt övertygad om att telefonjobb inte är min grej, att jag inte trivs sådär. men att ja kör på ett par kvällar/vecka.. bara för att man ju måste göra nått för o få lite pengar iaf.
handledaren log, nickade, gav mig ett visitkort till nån annan tant där och sa att ja nu vart inskriven i snart tre månader, så ja skulle nu bli "överflyttad". "hej då och lycka till med allt! du kmr få en ny kallelse i slutet av den här månadet, hej! de hela tog ca. 10 min. sen gick jag och mötte två nyklippta snygga vänner en snabbis iställe.

funderar på att kanske igentligen skita i de här telefonjobbet, eftersom att de bara gör mig tröttare och mer omotiverad igentligen, och försöka komma in i att ta tag i mig själv. som jag sagt så många ggr förr ...ta tag i körkortstagandet på allvar och komm igång inför lumpen.
en del annat skit har börjat snurra i mitt huvud och biter sig fast allt mer och mer, vad kom allt de ifrån?
och sen har tankar ang. "hmmmm" börjat ploppa upp då&då som från ingenstans, fattar nada.
hit me hard, någon! och ge mig känsla av lite verklighet..!?
(annars skulle en redig fylla sitta fint ett tag med, fast jag tro ändå att de skulle vara bättre med verklgheten såå.. bring it on!)


hm, och ja bajsar på de amerikanska valet o all jävla valvakan. ja kan sitta uppe varje natt som jag vill o lyssna på musik eller annat o dricka kaffe hur mkt/länge jag vill ändå. ooooooch jag kan inte påverka valet av usa:s president, dock kommer jag säkerligen att bli påverkad vare sig jag vill det eller ej ändå, så de är ju bara meninslöst. JUST DE

RSS 2.0