♠ påväg mot Marocko!

Jag hade pratat med ett par vänner o hur himla skönt det skulle vara att bara dra iväg någon stans, bara sticka bort från allt, allt allt för en vecka. Många håller med att man blir så in i helvete trött på allt mörker, grått, slask, kyla, stress, beslut, människor, jobb.... och framförallt all ångest som det alltihopa innebär!

Sagt och gjort, den 3/2 pratade jag och Annika allvar om detta och insåg att det faktiskt är NU, när man är ung, utan igentligt fast arbete och andra div. "plikter" som man faktiskt KAN släppa allt också och bara dra iväg ett tag, bara för sin egen skull.
Vi gick till någon resebyrå, bara för att kolla lite.. vad det kunde kosta och vart det äns var någelunda varmt osv... Efter någon timma så gick vi därifrån med varsitt brett léende på läpparna, vi hade helt spontant, på fläcken bara bestämt oss och bokat varsin resa till Marocko!
..en vecka senare efter att jag varit på möte på arbetsförmedlingen satt vi två på en swebuss mot stockholm!
Väl där uppe handlade vi lite käk, some dricka och tog oss ut till nått ställe (tror att det var Årstad?) där vi iaf blev uppmötta av Martin (min reseledarkompis). Vi drog hem till hans polare Åkes lägenhet, Åke var en riktigt kul prick och han fyllde även år så de skulle dra ut på nått ställe frammåt kvällen -pojkarna och då passade de på att bjuda med oss såklart!
Till saken hör att även Annika hade tänk hälsa på två killkompisar och vi insåg att den ena av hennes polare -August märkligt nog bodde på samma gata som Åke! ...därför passade vi såklart på att springa över till honom och säga hej!
Några fler av Martins&Åkes polare dök upp, sedan drog vi tillsammans in till stan'. Där vi fick stå i eeeeevigheter och vänta på att få komma in på nått ställe som heter Baba Sonic, men eftersom vi var i så trevligt sällskap så hade vi kul där ändå och Annikas andra kompis -Nicolaj hann komma förbi och prata en stund medans vi stog i kön.
När vi väl kom in så var det rätt mycket folk, men det var endå ett mysigt ställe (dock var toaletterna grose!) men vi överlevde o hade en oväntat kul utekväll. Sedan fick vi ruuusa för att hinna med vårat tåg som skulle ta oss till Arlanda mitt i natten för bara 45kr, Annika kom på att hon var väldans godissugen så vi sprang in på nån 7-eleven o köpte godis..... resten är en helt annan jävligt rolig historia.....
Aja, tillslut, efter en väldans massa om och men (hahahahahah) så anlände iaf två trötta och fulla tjejer på nedgång till Arlanda. Vi hittade en ledig stenbänk som vi delade på, vi låg åt varsitt håll med våra huvuden på mitten och våra jackor som täcken. Vi hade även kopplat in Annikas mp-3 till ett par batteridrivna högtalare. Sådär låg vi och försökte sova medans vi lyssnade och sjöngmed i härlig musik! :)
Det var trevlig, men väldigt väldigt kallt eftersom att stenskivan som vi låg på bara kylde ner oss hela tiden.. men men, det var som sagt trevligt! Frammåt halv 5-tiden vaknade vi till och jaa, om vi mådde bra skulle jag nog ljuga mestadels...
Iaf  så frös vi massa fortfarande och jag fick nått slags ryck så jag började hoppa och sprang sen fram och tillbaka längs med alla incheckningar. Då blev jag varm och fick upp pulsen. Vi var peppade till max, trots att vi båda var aströtta och mådde rätt piss. Våran incheckning hade öppnat så vi passade på att bli av med bagaget och ta oss upp mot gaten. Där utanför var det betydligt bättre uuuuunderbara soffor! Vi slog oss ner i en och somnade om. Efter ett tag så vaknade jag till och blev med äns ganska nyvaken, -Annika, Annika! Vakna! ..Klockan är 7!! :O vårat flyg skulle avgå 7.35 så det var på tiden att vi vaknade till!
Men visst kom vi ombord fin, fint!
och sen att vi kanske mådde mer eller mindre si&så och kanske ett par spyor på flygtoan och att en av oss inte kunde äta någon mat och inte visste var hon skulle ta vägen är en annan femma....

 Men visst är hela den här historien sååå värd att minnas! :D
fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Annika

Saknar verkligen fulla Annika och Sanna som ligger och skrålar på stenbänken på Arlanda innan vi somnade/däckade. Hahahahahahah

Bästa blogginlägget jag läst på länge.

2009-03-05 @ 21:59:48
Postat av: Sänna

..och bara vi två vet vilken sång som värmde oss i natten xD KLOCKRENT!!!!! :D

2009-03-05 @ 23:00:27
URL: http://jointheclub.blogg.se/
Postat av: Madde

Fy tusan vad härligt, låter helt underbart att bara dra iväg sådär av ren impuls :)!

2009-03-06 @ 10:29:01
URL: http://madelenelilja.blogg.se/
Postat av: Annika

Hahahaha, alltså så jävla sjuk kväll/natt!

Men sången värmde/sövde oss i alla fall precis som du sa! :)

2009-03-06 @ 12:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0