tid.

Ja, balträning idag. Gick väl sådär. Känndes som att de va typ en hel månad sen vi tränade sist.. o micke sa att han helt tappade bort stegen.. men ja tkr att de verkar funka rätt ok ändå.


Lyssnar på musik nu. hur skulle man överleva annars? för tillfället:
"Here for you - Bad Cash Quartet " fast iTunes trodde tydligen att det var Håkan Hellström.. cp

Nu kom istället: " your smile 2004 - Team X " random is the shit. Na, men de ät faktiskt jävligt skönt att blanda låtar och stilar hej-vilt.



För övrigt, satt o kollade på massa gamla bilder förut. fy fan va man verkligen får lust att greppa sin gamla system-canon, leta reda på en riktig gammal rulle o stoppe i och springa ut o ta härliga knastriga sepia bilder i mängder!!

men om ja inte har helt fel så tror ja fan att min lilla darling redan har sjungit på sista versen den med. FAN. måste verkligen undersökas!

Det är ngt speciellt med gamla systemkameror, mmm, tyngden och den svala känslan i handen. för att inte tala om de underbara ljuden när man drar fram filmen och avtryckaren.. mums!

Ska jobba imorrn, fotojobb. Det var riktigt länge sen det med!
Nån kinesisk show, ska bli rätt intressant. Hoppas på mkt färger :)
Shen Yun -Chinese spectacular
Kussen kanske skulle stå i guarderoben, trevligt med sällskap!
Får charma lite med surkärring-bossen o se om de veeeerkligen inte behöver mer personal...



NEJ!. Nu måste jag verkligen redigera massa trååååkbilder till projektarbetet o måste sätta igång med religionsarbetet också.
OCH KAFFE SÅKLART!

igentligen är de inga tråk bilder. men de känns som det när de är så förbannat många o när man tröttnat på dem typ. och mest för att man måste.




M, jusst de. saknad känner jag idag med. urs. Saknad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0